Pagini

Despre

   SC “Agrosera-Prim” SRL – reprezentanţa oficială în Moldova a uzinei producatoare „GEOTHERMIKI” s.a. - unul dintre cei mai mari producători de sere din Grecia, care a folosit în premiera, cu  aproximativ 30 ani în urma, pentru construcţia serelor, cadru de sprijin din metal galvanizat. Astazi compania produce peste 25 tipuri de Sere, astfel asigurînd fiecare fermier cu modelul de Sera în dependenţă de cultura care o creşte.

Fondată in anul 2007, SC “Agrosera-Prim” SRL în prezent este lider in afaceri agricole pe teren protejat. Din 2007 pînă în prezent, am avut timp să demonstrăm la toţi clienţii noştri că produsele oferite de noi reflectă un raport destul de confortabil între preţ şi calitate.

   Calitate - tot carcasul Serelor este confectionat din tuburi din metal galvanizat, cit exterior atit si interior, care au diametre de 60mm pentru arcuri, stilpi, stilpi de fundatie, ramforsări contra vîntului; si diam. 33mm pentru legaturile dintre arce/stilpi, pentru barele de suport si prinderea acestora, ramforsări ale carcasului. Folia de polietilena, folosită pentru acoperirea tuturor serelor, are grosimea de 180mk, cu efecte antidrip, care are o perioada de exploatare de 4-5ani si mai mult. Carcasul oricarei dintre sere, oferite de noi, prezinta o imbinare calitativa prin conectiuni speciale cu bolturi intre toate piesele. Aceasta ne da posibilitate de a usura montarea serelor si demontarea lor in caz cind se doreste de a fi schimbate pe un alt teren. Trebuie de mai menţionat, ca caracteristicele tehnice ale Serelor se reflecta şi prin rezistenţa structurii metalice la viteza vinturilor de pînă la 120 km/h, şi rezistenţa la o încărcătură toatala(zăpadă, plante...) de apr. 65kg/m².

   Preţ – preţul variază de la un model de seră la altul şi depinde, în mare măsură, de complexitatea serelor, parametrii lor, cantitatea de metal care vine pe o unitate de suprafaţă.

Nu putem spune că construcţia unei sere de calitate necesită investiţii mici – dar Vă putem garanta

100%  calitatea înnaltă a investiţiiei Dumneavoastră!